3. ledna 2011

Seriál Červíci v převleku

Nový seriál na našem blogu se bude odvíjet v podobném duchu, jako tomu bylo kdysi u série článků Kdo je kdo.

Jelikož máme rok 2011, bude série Červíci v převleku čítat 11 dílů. Počínaje příštím pondělím (10. ledna) vám každý týden stručně představíme jednu z her, které se nějakým způsobem nechaly inspirovat herní sérií Worms.

V průběhu příštích týdnů tak narazíme na kousky poměrně zdařilé a hratelné, setkáme se ale i s nepovedenými atrapami. Nakonec však zřejmě zjistíme, že na "pravé" červy z dílny Team17 nic nemá.

P. S.: Pokud někdo z vás zná některou z her nějak lépe nebo s ní má zajímavé zkušenosti, neváhejte se nám ozvat - rádi vaši stručnou recenzi a poznatky zveřejníme jako jeden z dílů seriálu. :-)
 A malý bonus nakonec.

4 komentáře:

  1. WRT, HW, TW, Liero, Soldat... Na vic si toho nevzpomenu, vim snad jen to, ze sam osobne mam v planu stvorit WRT se sitovou hrou a neco inspirovany rope-hrama.... akorat si to asi necham na pozdeji, aby to nebylo mezi temi nepovedenymi atrapami :D

    OdpovědětVymazat
  2. tak to uvtvoř a necháme to případně jako bonusovej dvanáctej díl ;-) :D spousta lidí tyhle hry zná, ale není na škodu si je připomenout a poukázat na jejich klady a zápory :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Si magor ne? :D Za par tejdnu fakt neudelam gamesu, obzvlast jeste behem zkouskovyho...

    OdpovědětVymazat
  4. Tak on nikdo neříká, že to musí být hned týden po 11. dílů, že jo. :) Spíš jenom jako zajímavost do budoucna, o které by se mělo dát veřejnosti vědět. ;-)

    OdpovědětVymazat

Worms: Clan Wars

Po dlouhé době se hlásíme z našeho blogu a přinášíme stručné informace o nově chystané hře, která má vyjít ve třetím čtvrtletí tohoto rok...